Laske hinta Kosakka-palvelulle

Ilmainen käyttöönotto vakiotoiminnoille. Maksat vain palvelun käytöstä.

Joistakin lisätoiminnoista perimme pienen aloitusmaksun. Hinnat kerrottu lisätoimintojen info-osiossa.

Jos käyttäjämäärä menee yli 30 henkilön, ota yhteyttä myyntiin. Laskemme erillisen tarjouksen isommista käyttäjämääristä.

Hintalaskuri

Syötä käyttäjämäärä, sekä valitse haluamasi toiminnot. Info-kuvaketta klikkaamalla näet lyhyen kuvauksen toiminnosta.


Peruspaketin hinta sisältää 10 käyttäjää.

Vakiotoiminnot

Asiakkaat

Kosakka-palvelussa asiakaskantasi on turvassa ja jokaisen asiakkaan tiedot löytyy helposti ja nopeasti.

Sulje

Työmaat

Palvelussa hallitset kaikki työt ja työvaiheet helposti. Töiden resursointi on nopeaa ja vaivatonta: Syötä työn tiedot, valitse työvaihe ja työntekijät sekä lähetä sähköiset työmääräimet työntekijöille. Työntekijät näkevät heille lähetetyt työmääräimet omassa mobiilinäkymässään.
<

Sulje

Tarvikkeet

Merkittävä osa remontin hinnasta muodostuu erilaisista remonttiin liittyvistä tuotteista ja tarvikkeista. Kosakka-palvelun avulla pysyt kartalla siitä mitä -ja minkä verran tuotteita/tarvikkeita remonttiin on mennyt.

Sulje

Kalenteri

Palvelun avulla remonttien aikatauluttaminen helpottuu. Luo työ, syötä päivämäärä(t) ja työn arvioitu kesto. Näet työt kalenterissa eri väreillä riippuen siitä missä tilassa työ on (avoin, kesken, valmis). Voit katsella kalenterinäkymää joko viikkotasolla tai kuukausitasolla.

Sulje

Hyväksyntä

Kosakan avulla työntekijöiden työtiedot löytyvät helposti ja selkeässä muodossa. Voit hakea työtietoja henkilön nimellä, aikavälillä tai hakusanalla. Näet nopeasti kuinka paljon tunteja ja tarvikkeita on raportoitu sekä onko niissä korjattavaa. Työtietojen kuittaaminen hyväksytyksi on nopeaa – voit hyväksyä, joko kaikki kerralla tai yksitellen.

Sulje

Raportit

Kosakka-palvelusta saat ladattua työntekijöiden tuntiraportit pdf muodossa palkanlaskentaa ja laskutusta varten. Raportin voit hakea henkilöittäin, halutulla aikavälillä tai asiakaskohtaisesti.

Sulje

Mobiili työajanseuranta

Työntekijät näkevät heille annetut työt omassa mobiilinäkymässään. Mobiilinäkymä ei vaadi mitään tiettyä puhelinta tai sovellusta, pelkkä internet-yhteys riittää. Palveluun kirjaudutaan käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Sulje

Lisätoiminnot

Tarjouslaskenta

Kytkentämaksu 25€

Tarjouslaskennan avulla myyjät voivat tehdä tarjouksia sähköisesti. Tarjouslaskenta perustuu Kosakkaan luotuihin tuotteisiin ja materiaaleihin. Tarjouksen voi tulostaa pdf muodossa yrityksen logolla varustettuna. Kun myyjä tekee kaupat, tarjous voidaan muuttaa tilaukseksi, jolloin työ muuttuu avoimeksi työtilaukseksi.

Sulje

Työkuvat, valokuvat, dokumentit

Kytkentämaksu 25€

Työlle voidaan liittää erilaisia dokumentteja, työkuvia ja valokuvia. Näin voidaan helposti dokumentoida työkohteen alkutilanne ja lopputulos tai rakenteiden kunto. Liitteet säilyvät palvelussa tallessa ja löytyvät helposti pitkänkin ajan kuluttua.

Kosakka -valokuvat ja liitteet.mp4 from Tommi Kantoluoto on Vimeo.

Sulje

Rakentamisilmoitus

Kytkentämaksu 25€

Tiedot työmailla työskennelleistä työntekijöistä tai aliurakoitsijoista kertyvät palveluumme. Jos olette tiedonantovelvollinen, palvelumme lähettää työntekijätiedot sähköisesti suoraan Verohallinnolle.

Sulje

GPS-paikannus

Kytkentämaksu 25€

Palvelu paikantaa GPS:n avulla työntekijän tekemät työkirjaukset. Palvelussa nähdään kartalla, missä työntekijä on kuitannut työn aloitetuksi ja lopetetuksi. Paikannus-toiminto ei vaadi mitään erillisiä laitteita sillä se perustuu paikkatietoon, joka saadaan puhelimessa tai tabletissa olevasta GPS:stä.

Sulje

Matkapaketti

Kytkentämaksu 19€

Matkapaketti mahdollistaa ajojen ja matkalaskujen raportoinnin ja seurannan sähköisesti. Ajopäiväkirjan avulla matkoista saadaan selkeä verottajan hyväksymä raportti.

Sulje

Visma Netvisor integraatio

Rajapinnan avausmaksu 690 € alv 0%.
Sisältää asetukset, rajapinnan testauksen asiakkaan kanssa ja asiakas -ja tuotelistojen ajon Kosakkaan.

Kosakka-palvelu on integroitu taloushallinto-ohjelma Visma Netvisorin kanssa. Kosakasta saat siirrettyä napin painalluksella palkka -ja/tai laskutustiedot Visma Netvisoriin. Olemme Visman virallinen yhteistyökumppani.
Visma Solutions ISV Partner

Katso video Kosakka-Netvisor laskutus integraatiosta :

Sulje

Talenom integraatio

Rajapinnan avausmaksu 690 € alv 0%.
Sisältää asetukset sekä rajapintatestauksen asiakkaan kanssa.

Kosakka-palvelu on integroitu Talenomin kanssa. Kosakasta saat siirrettyä napin painalluksella laskutus- ja palkkatiedot Talenomiin.
Laskutusrajapinta on webservice (WS) rajapinta ja palkkatiedot lähetetään aineistosiirtona CSV-tiedostona.
Katso video Kosakka-Talenom integraatiosta:

Sulje

Allekirjoitus

Avausmaksu 190 € alv 0%.

Uutuus!
Voit nyt ottaa tilaajalta kuittauksen suoritetusta työstä.
Palvelu sisältää vakioan asennusraportin tai mittapöytäkirjan,
joka kokoaa asennetut tunnit ja tuotteet.
Allekirjoitettu dokumentti yrityksen omalla logolla varustettuna.

Ojenna kännykkä tai tabletti tilaajalle ja ota kuittaus!

Sulje

156 € / kk
Tilaa Kosakka

Tarvitsetko muita lisäominaisuuksia? Toimitamme myös yrityksesi tarpeiden mukaan räätälöidyn palvelun käyttöönne.

Ota yhteyttä